DÜKKANIMIZ SONUNDA AÇILDI :)))

Herkese çoook uzun bir aradan sonra tekrar merhaba!


En son yazı yayınladığımızdan beri yaklaşık 1.5 ay olmuş ve bunun nedeni şu an yaptığımız herşeyi artık dükkanımızda sergileme çalışmalarımızdı. Ürün gamımızı genişlettik, 2 ay çok çalıştık hatta son 2 haftadır evlerimize en erken gece yarısı gidiyoruz ama değdi ve dükkanımızı Bağdat Caddesi Divan Pastanesi'nin karşı sokağında (sahile inen) açtık.

Dükkanımızın adı C'est Ça!... "İşte Bu!" demek... Neden? Çünkü içeri girdiğinizde "İşte Bu!" dedirtecek ürünler var ve her geçen gün yenileri eklenmeye devam edecek. En önemli özelliğimiz kişiye özel, isme özel tasarımlar yapmamız. 

Daha fazla bilgi vermek yerine sizi dükkanımıza bekliyoruz. Resmi açılışımız 22 Mayıs Cumartesi günü. Ama o günden önce de gelebilirsiniz.

Bu arada dükkanımızın arka kısımını atölye olarak kullanıyoruz ve kurabiye, pasta ve cup cake kurslarımız Haziran ayında başlayacak.

Sevgiler...


Uzun Zaman Oldu...

Herkese merhaba,

Uzan zamandır yeni birşeyler eklemiyorduk, bunun iki sebebi var... Birincisi bizim için çok yoğun geçen bir ay oldu ve yaptıklarımızı fotoğraflayıp, yayınlayacak zaman bulamadık. İkincisi ise, başka heyecanlar ve girişimler içinde olduğumuzdan ekstra yoğunuz. Bugün herşey kesinleşince bu heyecanımınızın ne olduğunu akşam sizlerle paylaşacağız. Herkes için güzel bir hafta diliyoruz...

Sevgiler

Kuaförde Sevgililer Günü...

Adres Kuaför'ün sahibi Ümit Bey beni arayıp, salonuna gelecek müşterilerine Sevgililer Günü için bir hoşluk yapmak istediğini söyleyip, kalp şeklinde kurabiye siparişi verdi. Eğer siz de hem güzelleşmek hem de bir kurabiye hediye almak isterseniz Erenköy Bağdat Caddesi'nde Adres Kuaför'e uğramayı unutmayın :))





KRİSTAL-KÜRE talihlileri belli olduuuu...

Daha önce de belirttiğim gibi 2 ayrı blogda 3 adet hediye veriyorduk ve hediyelerimizden birini kazanan belli olmuştu. Esra hanımı tekrardan tebrik ediyoruz, kendisi bize çok yakın oturduğundan kurabiye setini elden teslim ettik, çok da şahane oldu :) Neyse gelelim diğer iki talihlimize...

Kristal Küre için iki ayrı set hazırlamıştık. Kalp kutuda bulunan kurabiyeler Kocaeli'ne, kupada ki pembe kurabiyeler ise Bakırköy'e teslim edildi.

Afiyet olsun :)

ALTERNATİF-İSTANBUL talihlisi belli olduuuuuu...

Biliyor sunuz ki, Sevgililer Günü için iki ayrı blogda toplam 3 adet kurabiye seti hediye veriyoruz. Bugün Alternatif-İstanbul'da verilen setin kazananı belli oldu. Esra Hanım'ı tebrik ediyoruz.





Bu Sevgililer Günü'ne özel 3 adet kurabiye seti hediye veriyoruz. Tek yapmanız gereken alternatif-istanbul ve kristal-küre'yi ziyaret edip ordaki sorulara doğru cevap veren 14. kişi olmak... İşte hazırladığımız size özel setler...

Alternatif-İstanbul


Kristal-Küre 1...



Kristal-Küre 2...



Belki de kazanan siz olur ve sevgilinize tatlı bir sürpriz yaparsınız. Haydi daha ne duruyor sunuz? :))


Kupada Sevgililer Günü...

Ayten hanımın Sevgililer Günü siparişi de kupa içinde 5 adet kurabiye oldu. Bu güzel günün sevgi dolu geçmesi dileğiyle...






Lina 1 Yaşında...

Arzum hanım, Ankara'da oturan bir arkadaşının kızı için doğum günü kurabiyeleri siparişi verirken, yanına bir de hediye önermemizi isteyince, isme özel tasarımlar yapan kidomino aklımıza geldi. Biz kurabiyeleri pastel renklerde hazırladık, kidomino da Lina için balonlu bir t-shirt tasarladı ve ortaya bu keyifli çalışma çıktı.

Lina'nın 1. yaşını kutluyoruz...








Kaan'ın 3. Yaş Günü Şekerleri...

Ayşegül Hanım bizi arayıp oğlu Kaan'ın 3. doğum günü partisi için gelecek olan arkadaşlarına değişik birşeyler hediye etmek istediğinden ve Kaan'ın hayvanlara olan ilgisinden bahsedince, aklamıza hemen peluş hayvanlardan oluşan bir şeker seti hazırlamak geldi. Fakat bu sefer keselere draje koymak yerine çocukların daha da hoşuna gideceğini tahmin ettiğimiz renkli jelibonlar koymayı tercih ettik ve ortaya böyle bir çalışma çıktı.

Doğum günün kutlu olsun Kaan...





Sürpriz Bebeğimiz Artık Aramızda...

Herkese merhaba,

Gecenin bu saatinde almış olduğumuz bir habere göre "Sürpriz Bebek"imiz dünyaya gelmiş bulunmaktadır. Sürpriz demiştik çünkü hatırlarsanız anne ve babası bebek doğana kadar cinsiyetlerini bilmiyorlardı. Ben kendi adıma bir tahminde bulunup "erkek" demiştim ama minik prenses bizi yanılttı. Evet demek ki balonlu kurabiyeleri Mina Bebek için hazırlamışız.

Sende bu dünyaya hoşgeldin Mina...

SEVGİLİNİZE TATLI BİR SÜRPRİZ!!!





















Blogumuza yazmaya başladığımızdan beri kutlayacağımız ilk "Sevgililer Günü" olduğundan ikimiz de çok heyecanlıyız. Bunun için özene bezene çeşitli kurabiyeler tasarladık. Biz örnek olarak birkaç set hazırladık, ama sizler bu özel günü hangi kurabiyelerimizle kutlayacağınızı seçmekte tamamen özgürsünüz. Bu yüzden setlere herhangi bir numara koymadık. Bizi arayıp hangi kutuya hangi kurabiyeleri koymamızı istediğinizi söylemeniz yeterli. Ya da bize sevgilinizin ismini söyleyin, onun adına özel kurabiyeler yapalım.

Siparişleri en son 12 Şubat'a kadar alıyoruz...

Fırından yeni çıkmış kurabiye sıcaklığında bir Sevgililer Günü diliyoruz :))


"Sürpriz Bebek!"

Evet sürpriz çünkü bebeğimizin cinsiyetini bilmiyoruz. Çok yakın arkadaşlarım, fotoğrafçı bir anne ve baba olan Tuba ve Metin'in dünyaya gelecek bebeklerinin cinsiyeti hakkında en ufak bir bilgimiz bile yok. Onlarda bebek doğmadan cinsiyet öğrenmek istemeyen nadir insanlardan.

Annenin isteği üzerine kurabiyeleri balon şeklinde ve çok pastel tonlarda hazırladık ve ortaya böyle rengarenk bir çalışma çıktı. Bu arada, bebeğimizin odasının duvarları da balon figürleri ile süslüymüş. Bugün yarın doğacak "sürpriz bebek"i dört gözle bekliyoruz ve tabi ki kız mı erkek mi olacak çok merak ediyoruz. Bence erkek!

Doğar doğmaz cinsiyetini sizlerle paylaşacağım :)))






Ne pembe, ne mavi!!!

Bu sefer ki bebek şekerimiz klasik bebek şekerlerine pek benzemiyor. Genelde kızlar için pembe, erkekler için mavi şeker yapılır fakat anne adayı, dünyaya gelecek kız bebeği Elif için farklı renklerde birşey isteyince çok sevindik çünkü değişik tasarımlar yapmayı çok seviyoruz :)

Elif'e uğurlu gelsin diye ona uğurböcekli keseler hazırladık. Sepetin üstüne de uğurböcekleriyle süslenmiş kurabiyeler yerleştirdik. Bu arada yaptığımız her şekerin küçük isim kartlarını da konsepte uygun olarak kendimiz tasarlıyoruz. Bu tasarım değişik cinsiyette ikiz bebek bekleyen anneler içinde güzel bir çözüm olabilir :))













Ege'ye Özel Bir Set

Şubat ayında dünyaya gelmesi beklenen Ege'in doğum kurabiyeleri, ona teyzesi Nurdan hanım tarafından hediye olarak yaptırıldı. Nurdan hanım yeğeni için çok farklı birşeyler yapmamızı istedi ve biz de Ege için kuzulu bir konsept belirledik. Kurabiyeleri jelatine koymak yerine, onlar için özel kutular hazırladık ve ortaya böyle birşey çıktı.













Kurabiyelerin yanı sıra, tasarıma uygun olarak takı yastığı, şerbet takımı ve kapı süsü de hazırladık. Sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmen dileğiyle Ege...





Yeni Yılın İlk Doğum Günü Kurbiyeleri...

2010'un ilk doğum günü kurabiyelerini 2. yaşını kutlayacak Nehir için, pastel renklerde, 10 adet hazırladık. Doğum günün kutlu olsun Nehir...














Yılbaşından Bir Kare Daha...

Aslında yılbaşında birçok kurabiye yaptık ama yoğunluktan dolayı fotoğraflamaya zaman bulamadık. Aşağıdaki kurabiye seti de Arkitera Mimarlık için hazırladığımız bir çalışma. Geçte olsa paylaşalım istedik.








Related Posts with Thumbnails